Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| A.m.o.r.E |
Posted: July 29, 2008 09:09 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Super Mod Posts: 40 Member No.: 10 Joined: July 26, 2008 |
Всички албуми на Прес ще намерите в тази тема.
-------------------- ![]() |
| A.m.o.r.E |
Posted: July 29, 2008 09:14 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Super Mod Posts: 40 Member No.: 10 Joined: July 26, 2008 |
"Преслава"
![]() 1."Нямаш сърце" 2."Горчиви спомени" 3."Мразя те" 4."Помниш ли" 5."Мили мой" 6."Молиш ме" (feat. Разшид Ал Рашид) 7."Другата жена" 8."Първа шпага" 9."Дума за вярност" 10."Обичам те" 11."Тази нощ безумна" 12."Раздвоени (дует с Милко Калайджиев) 13."Всичко свърши" 14."Писна ми" 15."Любов балканска" (feat. орк.Академци) 16.Всеотдайност "Дяволско желание" ![]() 1."Финални думи" 2."Нямам право" 3."Дяволско желание" 4."Безразлична" 5."Лъган си и ти" 6."Точно това искам" 7."Не ми говори за любов" (feat. Dj Jerry) 8."Обещание" 9."Завинаги твоя" 10."Не съм за теб" 11."100 причини" 12."Горчиви спомени /remix/ -------------------- ![]() |
| A.m.o.r.E |
Posted: July 29, 2008 09:17 am
|
"Интрига"
![]() 1."Лъжа е" 2."По-влюбен от всякога" 3."И когато съмне" 4."Заклевам те" 5."Лей-лей" 6."Предай се на желанието" 7."Интрига" 8."За него не питай" 9."Уморих се" 10."Нищо друго" 11."Не и утре" 12."Още ти пука" "Не съм ангел" ![]() 1."Не съм ангел" 2."Последен адрес" 3."Моят нов любовник" (feat. Nadia Zahoor) 4."Пак ще ме обичаш" 5."Предай се на желанието 2" 6."Пет промила любов" 7."Мъж на хоризонта" 8."Другата" 9."Нощна смяна" 10."Водка с утеха" 11."По-добре" 12."Не съм ангел" /инструментал/ -------------------- ![]() |
| A.m.o.r.E |
Posted: July 29, 2008 09:22 am
|
Preslava Best Video Selection 1
![]() Съдържание: Всички клипове до "Финални думи", live версии от промоции, "Пирин фолк" и турне "Планета Прима 2005" Preslava Best Video Selection 2 ![]() Не съм ангел Моят нов любовник feat. Nadia Zahoor Лъжа е Предай се на желанието2 Заклевам те И когато съмне Мъж на хоризонта За него не питай Водка с утеха Нищо друго Преслава mix : И когато съмне Нищо друго Предай се на желанието2 Мъж на хоризонта Уморих се Лъжа е Preslava Mega Mix ![]() Нямаш сърце Финални думи Писна ми Тази нощ безумна Всичко свърши Мили мой Лъган си и ти Обичам те Завинаги твоя Мразя те Молиш ме feat. Рашид Ал Рашид Горчиви спомени Дума за вярност Безразлична 100 причини Не ми говори за любов feat. Dj Jerry Горчиви спомени /remix/ Точно това искам Нямам право Не съм за теб Дяволско желание -------------------- ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |